Přestože je maminkou mnohonásobnou a doma má hned čtyři děti, mateřství se na Chrissy Teigenové nijak negativně nepodepisuje a ona neztrácí nic ze svých půvabů. Je pořád stále zatraceně sexy. Možná i proto, že jí posledního potomka odnosila náhradní matka - a navíc jí v péči o takovou „smečku“ dětí jí pomáhá hned několik chův plus jejich babička, může si Chrissy dovolit i trochu sexy provokace.

Ve středu večer se totiž v New Yorku konal galavečer City Harvest 2024, na kterém se každoročně setkávají známé světové celebrity a influenceři. Na akci se dostavil i zpěvák John Legend (45), jemuž dělala společnost právě Chrissy, jeho manželka. Podařilo se jí na sebe úspěšně strhnout pozornost celého svého okolí - šaty s  motivem leopardí srsti byly totiž poměrně dost průhledné.

Video
Video se připravuje ...

Nevzdávej to, pojď, zatáhni, nadzvednout! Manželka slavného zpěváka se snaží nacpat obří prsa do overalu! ABL

Přítomní hosté i novináři si tak mohli prohlédnout nejenom její prosvítající ňadra, ale i zadek. Všichni se okamžitě pustili do hádání, zda má tahle šelmička pod zvířecí róbou vůbec spodní prádlo. To, že si neoblékla podprsenku, bylo zcela očividné, ale zdálo se, že doma nechala i kalhotky! Tyto spekulace notně přiživil fakt, že si po celou dobu zakrývala rukama či kabelkou klín... Posuďte v galerii sami!

Fotogalerie
36 fotografií