Chrissy Teigenová, manželka zpěváka Johna Legenda (44), je vlivnou influencerkou, jež pravidelně zásobuje sociální sítě fotkami z rádoby dokonalého života. Slavná kráska, která nedávno přivítala na svět své třetí dítě, moc dobře ví, že mateřství, to krásné životní období, má svá úskalí. Zvládnout péči o ratolesti, starat se o domácnost, pracovat a přitom udržet vzhled je někdy opravdu náročné a těžko zvládnutelné…

V posledních dnech bez váhání prozradila světu, že při péči o své tři potomky má pomocníky. A ne jen jednoho, ale hned čtyři! „Jsem vděčná všem lidem, kteří mi umožňují být nejlepší matkou, jakou umím být. Jsme nesmírně vděční za vaši přítomnost v našem domě a v našich životech. Milujeme vás,“ vzkázala skrze instagram zmíněným profesionálním chůvám. A zveřejnila i snímky, na nichž se k nim děti tulí.

Video
Video se připravuje ...

„Nevzdávej to, pojď, zatáhni, nadzvednout!“ Manželka slavného zpěváka se snaží nacpat obří prsa do overalu! ABL

Kromě toho Chrissy pomáhá udržovat rodinu také domácnost její vlastní matka. Ta se ale v posledních měsících nachází ve svém rodném Thajsku. O sedmiletou Lunu, čtyřletého Milese a nejmladší Esti, která je teprve čtyři měsíce stará, se proto stará armáda odbornic. Pod příspěvkem se začaly hromadit nadšené komentáře fanoušků. Ti ocenili zejména brunetčinu až nečekanou upřímnost.

Když se totiž se vždy krásně upravenou Chrissy s armádou spokojených dítek za zády mnohé maminky srovnávaly, cítily se poměrně neschopně. To ale nyní již neplatí… „Děkuji, že jsi mi otevřela oči,“ psaly modelce některé dámy. „Některé z nás to dělají samy a dělají to zatraceně dobře. Některé mají podporu v jakékoli formě. Důležitá je cesta a výsledek,“ shodovaly se.

Fotogalerie
31 fotografií