Změna je život a jaro je vždycky důvodem pro jakousi znovuobnovu, stejně jako tomu je i v přírodě. Modelka Jitka Nováčková (31) se také rozhodla pro razantní změnu - a její dosud plavé vlasy, které ještě navíc často zesvětlovala melíry, získaly po návštěvě kadeřnice mnohem tmavší odstín. „Daly jsme to trochu do tepla, lehce zrz,“ popsala půvabná Jitka svoji novou barvu.

Ona sama je z nové image trošku rozpačitá. „Je to jiný... Nevím, jestli jsem to já. Ale na těch pár týdnů jsem to chtěla zkusit,“ konstatovala, zatímco se v instastories probírala svými kadeřemi. Ačkoliv teď Nováčková sklízí spoustu chvály za svůj obměněný vzhled, a to dokonce i třeba od lidí, s nimiž se setkává pouze v rámci pracovních schůzek, je tu jedna osoba, která se k této proměně nevyjádřila vůbec.

Video
Video se připravuje ...

Nejznámější výherkyně Miss ČR Videohub

Je to paradoxně člověk, co je jejímu srdci nejbližší - tedy její partner, talentovaný fotbalista Tim Sparv (36), s nímž má modelka dcerku Leah Elissu (2). „Tim si nevšiml doteď,“ posteskla si zklamaně. Zdá se, že muži opravdu nevěnují vlasům takovou pozornost jako jejich něžné polovičky a že je mají rádi pro docela jiné kvality. Jak to Jitce sluší, to můžete posoudit v naší galerii.

Fotogalerie
37 fotografií