Několikatýdenní běhání po všech možných úřadech v Česku Jitka Nováčková pravidelně dokumentovala na sociální síti a opravdu ji to muselo stát spoustu sil. Ale podařilo se, dcera Leah má rodný list a cestovní pas, a tak mohla vycestovat ze země. 

Pět hodin taxíkem jim zabrala cesta na letiště do Athén, odkud už přímým letem zamířily do Prahy. Pro holčičku to byl první let v životě, ale zvládla ho na výbornou. „Asi tři minuty plakala, protože čekání a vzlétání v té připoutané poloze na ni bylo hodně dlouhé.

VIDEO: Youtuberka Jitka Nováčková leze svým kolegům do soukromí!

Video
Video se připravuje ...

Youtuberka Jitka Nováčková leze svým kolegům do soukromí! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

No a po odpoutání se povedlo, že usnula na skoro celý let,“ popsala dvě a půl hodiny trvající let blondýnka. Holky už jsou doma a čeká je kolečko po rodině a přátelích.

Manžel Nováčkové Tim Sparv oproti tomu zažil chvíle plné děsu. Reprezentuje totiž Finsko na probíhajícím Mistrovství Evropy ve fotbale a coby kapitán vedl finský výběr při utkání s Dánskem, během kterého zkolaboval Sparvův protihráč Christian Eriksen, kterého oživovali přímo na hrací ploše. Na klubové úrovni hraje za tým v řecké Larise.

Fotogalerie
32 fotografií