Andrea Verešová (43) si do Brna přivezla troje šaty a dobře udělala. V plánu měla vynést róbu světle modrou s peřím na rukávech, ale to se nakonec nestalo. „Než jsem si je oblékla, nechala jsem je přežehlit, ale bohužel mi propálili sukni. Tak jsem sáhla po černých, ale do těch jsem se nedostala. Jak jsem měla zraněný loket, nemohla jsem cvičit, navíc jsem trochu zavodněná, takže jsem je nedopnula v pase...“ líčila rozrušená modelka.

Nakonec si tedy musela obléct „záložní“ třetí šaty. „Ty mám přitom už tři roky doma ve skříni,“ svěřila se Blesku Verešová, která dorazila s hodinovým zpožděním. „Opravdu to nebyla moje chyba, ale stalo se. Teď jediné, po čem toužím, je sklenka něčeho ostřejšího, aby to ze mě spadlo,“ dodala se smíchem kráska.

Nakonec jí barevně výrazná róba s vysokým rozparkem a rafinovaným dekoltem od slovenské návrhářky neskutečně sekla a zřejmě osud to zařídil, aby tenhle model na Ples v Intru vynesla. 

Video
Video se připravuje ...

Hvězda Plesu v Intru Verešová řešila trable se šaty: Do jedněch se nevešla, druhé jí propálili při žehlení!  Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Oporou jí byl manžel Daniel Volopich (59), který s ní v brněnské metropoli přitom původně vůbec neměl být. „Měl autem vézt dceru na závody do zahraničí, ale nakonec to odřídil její trenér, a tak je tady se mnou. Ještě že to tak dopadlo, bez něj bych šílela. Ale on je tak klidný, že to vždy dobře dopadne,“ smála se kráska, jež je maminkou dvou teenagerů - dcery Valentýny (16), která je úspěšnou snowboardistkou, a syna Daniela (14). 

Fotogalerie
68 fotografií