Akce v kasinu vznikla na podporu nadačního fondu Andrey VerešovéPomáhejme dětem společně. Za Andreou dorazila řada hvězd – herečka Bára Mottlová (37), zpěvák Jan Kopečný (34), Dominika Mesarošová nebo Lela Vémola

V pokeru nakonec proti všem vyhrála sama Verešová a výhru 50 tisíc věnovala své charitě. Lela, která dorazila bez manžela Karlose (38), překvapila v šatech bez výstřihu a s dlouhými rukávy. Společnost jí dělal kamarád fotograf. Dvojnásobná máma má zřejmě větší štěstí v lásce než ve hře, poker jí totiž vůbec nešel. Podobně pohořel zpěvák Kopečný. 

Překvapivě cudná byla i další ze známých českých provokatérek Dominika Mesarošová. Ta se dokonce zahalila důkladně od hlavy až k patě! Na krk si ještě uvázala šátek. Model složený z černých kalhot a černého trička s dlouhými rukávy by skoro prošel i v muslimských zemích. Bára Mottlová zvolila zelený overal, odvázala se ale trochu víc a vynesla alespoň výstřih. 

Jediná z přítomných dam, která se rozhodla zdůraznit svůj sex-appeal, byla ruská misska Lia Keesová ve velmi odvážném modelu s průstřihy v klíně, s níž dříve tvořil pár miliardář Richard Chlad (61), než se dal dohromady se svou manželkou Annou-Marií Kánskou (31). 

Většina pozornosti se ale upínala na Verešovou, která své vnady rovněž neskrývala. Svá ňadra zdůraznila v černém overalu bez ramínek, z něhož jí málem utíkaly na všechny strany. Když je pak »vyvalila« na pokerový stůl, měla absolutní výhru jistou. Na karty se nikdo nedokázal soustředit!  

 

Video
Video se připravuje ...

Andrea Verešová v "zakázanem" ale proklatě sexy overalu: Manžel ji nechtěl pustit! Elmer Carvalho

Fotogalerie
62 fotografií