Praha tento víkend ožila množstvím zahraničních hvězd. Comic-Con měl mezi svými hosty řadu osobností známých jak z televizních obrazovek, tak i z pláten kin - kromě Terminátora T-1000 Roberta Patricka (65), legendárního Hercula Kevina Sorba (65) či dua z britcomu Červený trpaslík Chrise Barrieho (64) a Craiga Charlese (59) to byl také Patrick Duffy, jehož nejspíš ani nemusíme nijak představovat. Představitel Franka Lamberta z Kroku za krokem si užil i výlety hlavním městem.

Nešlo si při tom nevšimnout, že s sebou nestále nosí malého, plyšového králíčka, kterého si pak na různých místech stověžaté matičky Prahy fotí, mimo jiné třeba na Karlově mostě. Nejde o nějaký celebritní výstřelek s maskotem, ale o milou pozornost. Králíček se totiž jmenuje Pinky Doggie a patří jeho partnerce Lindě Purlové (68), americké herečce. Ta s ním již dříve sdílela na sociálních sítích snímky z různých akcí s popiskem „náš společník na cesty. A chystáme toho víc...“

Video
Odemknout video

Skutečný osud Bobby Ewinga. Vraždy a nemoci mu vzaly jeho nejbližší Videohub

Jak Duffy na Comic-Conu prozradil, jde o jejich společný projekt! Tento maskot, podobně jako třeba medvídek Kuky, „prožívá“ různé příběhy, které pak Linda sepisuje. Nejprve tak činila jenom pro sebe, jak se říká, do šuplíku - a dost možná i pro vnoučata. Její syn, herec Lucius Carey (29), sice ještě žádné děti nemá, ale díky Duffyho synům Connorovi (44) a Padraicovi (50) je (byť nevlastní) babičkou hned čtyřnásobnou.

Dobrodružství Pinky Doggieho mají ale takový potenciál, že je Purlová prý chystá dokonce vydat knižně, takže si je bude moct přečíst i široká veřejnost. Třeba se tak brzy dočteme o zážitcích roztomilého růžového králíčka z Prahy, jelikož obrazovou dokumentaci bude mít díky Patrickovi, co se s Lindou dal dohromady v době koronavirové pandemie prostřednictvím platformy Zoom, rozhodně k dispozici!

Fotogalerie
58 fotografií