Anya Taylor-Joyová, která se proslavila díky seriálu Dámský gambit a aktuálně je k vidění na plátnech kin ve druhém díle sci-fi Duny, na sociální síti notně překvapila. Odhalila totiž světu, že je již nějakou dobu vdanou paní! „Před dvěma lety, na prvního dubna, jsem se tajně provdala za svého nejlepšího kamaráda v New Orleans,“ napsala na instagram.

V té době randila s hudebníkem Malcolmem McRaem (29) sotva rok, dali se dohromady teprve na jaře 2021 – ale podle všeho velice rychle zjistili, že si jsou osudovými láskami. Bok po boku ovšem „debutovali“ na červeném koberci jako oficiální pár až pak na Zlatých glóbech v lednu 2023, tedy dlouho poté, co si řekli před Bohem i před úřady své „ano“.

Video
Video se připravuje ...

Dámský gambit (The Queen's Gambit): V 50. letech v sobě mladá dívka ze sirotčince objeví mimořádný šachový talent. Její překvapivou cestu ke slávě ale komplikuje boj se závislostí. • VIDEO Netflix

První duben proto pro ně není dnem (většinou nejapných) žertíků, ale dojemným výročím. „Kouzlo toho dne je navždy zakořeněno v každé buňce mé bytosti,“ vyznala se dojemně herečka, na kterou se již brzy můžete těšit v hlavní roli pokračování sci-fi Šílený Max: Zběsilá cesta nazvaném Furiosa: Sága Šíleného Maxe. Anyina veselka, jak na instagramu naznačila, byla velice neobvyklá.

Konala se samozřejmě v kostele, co byl plný hořících svící, a Anya měla na sobě nádherné, něžné šaty s vyšitými kolibříky, ale tady veškerá romantika končí. Okatá herečka je totiž podle všeho velkou fanynkou upírské ságy Anne Riceové (†80), jelikož samu sebe coby nevěstu popsala jako upíra Lestata – a jako dezert se podávala „anatomicky přesná“ srdíčka. A to vypadalo trochu morbidně...

Fotogalerie
52 fotografií