Dvě sladké novinky z hercova života odhalilo až nové vydání magazínu Architectural Digest, kde se Galecki pochlubil sérií snímků ze svého domova v Tenesse. Na fotkách byl zachycen také se svou láskou Morgan. V článku se lze dočíst, že dvojice si již řekla své »ano« a také, že v době vzniku fotografií byla těhotná. Krátce nato se narodila dcera, která dostala jméno Oona Elena. 

Dům, kde teď rodina žije, koupil Johnny navíc před koncem natáčení populárního seriálu Teorie velkého třesku, kde roky ztvárňoval Leonarda Hofstadtera. Dále si ho diváci mohou pamatovat i ze seriálu Roseanne. 

Herec je známý tím, že si své soukromí velmi střeží. Samotný fakt, že má po svém boku Morgan, přiznal teprve loni poté, co na sociálních sítích zveřejnil společné fotky z Disneylandu. Vzali tehdy s sebou i Johnnyho staršího syna jménem Avery Orbison (4), jehož má z předchozího vztahu s modelkou Alainou Meyerovou (27). S tou se rozešli v roce 2020.

Video
Video se připravuje ...

Libor Bouček popsal porod dcery! A omluva personálu z nemocnice Reinischová, Kristl

Kromě toho v minulosti randil i s kolegyněmi ze seriálů, například se Sarou Gilbertovou (49), která si ale v rámci vztahu s ním uvědomila, že je lesbička. Vztah měl též s Kaley Cuoco (38), která mu v Teorii velkého třesku hrála životní lásku Penny. Ta se v reálu stala maminkou pro změnu loni v březnu, když se jí a jejímu partnerovi, Tomu Pelphreyovi (41), narodila holčička jménem Matilda. 

Fotogalerie
51 fotografií