Leonardo DiCaprio má pověst jednoho z nejžádanějších „starých mládenců“ v Hollywoodu. Ačkoliv po jeho boku na nějaký čas zakotvila celá řada nádherných žen, třeba modelky Gisele Bündchenová (43) a Gigi Hadidová (28) nebo třeba herečka Blake Livelyová (36),  žádné z nich se po dobu jejich randění nepodařilo zkrotit Leovu divokou povahu a „dovléct“ ho k oltáři. Jak můžete vidět v naší galerii, to se možná teď změní!

Přestože herec patří mezi velké tajnůstkáře, co se jeho soukromí týče, jsou tu jisté významné náznaky, že se svůj vztah s krásnou italskou hvězdou soutěže Elite Model Look modelkou Vittorií Cerettiovou (25) rozhodl posunut na další úroveň. V úterý 26. března si tyhle dvě zamilované hrdličky totiž zašly na oběd do rychlého občerstvení v Los Angeles... a na prsteníčku půvabné modelky nešlo přehlédnout prsten s kamínkem!

Video
Video se připravuje ...

Leonardo DiCaprio v The Ellen Show mluví o svém novém dokumentu Youtube.com/TheEllenShow/BPŽ

Pár, který je spojován od filmového festivalu v Cannes z května roku 2023, možná bere svou romanci velice vážně, a skoro to vypadá, že se Leo konečně usadí. A to i přesto, že v poslední době nikdy nechodí s ženami, které jsou starší šestadvaceti let, díky čemuž je častým zdrojem vtípků a internetových memů. Na potvrzení, zda skutečně Vittorii položil onu zásadní otázku, si ale zřejmě budeme muset chvíli počkat...

Fotogalerie
54 fotografií