Rebel Wilsonová ve svých pikantních odhaleních uvedla, že během práce na komedii Grimsby Sacha Baron Cohen několikrát naznačil, že by chtěl, aby se před kamerou svlékla donaha. Ve své nadcházející knize Rebel Rising popisuje jeden konkrétní incident, kdy jí Cohen údajně řekl, aby mu „strčila prst do zadku“, ačkoliv tato scéna nebyla nikdy uvedena ve scénáři! Mladou herečku zachránilo jen to, že po chvíli přesvědčovaní souhlasil herec Borata k obyčejnému plácnutí po holé půlce, což bylo ale i tak pro ni ponižující.

Věc řešila s právníkem

Wilsonová se rozhodla tenkrát situaci neignorovat. Ve své knize tvrdí, že si dokonce promluvila s právníkem o incidentu, ale nakonec se rozhodla celou záležitost nechat být.  Ale i tak zdůraznila, že Cohenovo chování bylo pro ni natolik znepokojivé a neprofesionální, že se rozhodla film nepropagovat, aby mu, jak svými slovy uvedla, „vrátila špatnou karmu“.

Zástupci Sachy Barona Cohena tato obvinění rozhodně odmítli, přičemž poskytli devět anonymních prohlášení od členů filmového štábu, která by měla dokazovat, že scéna byla součástí scénáře a Wilsonová byla o všem řádně informována.

Apel na ženy

Navzdory obhájcům Cohena herečka ale stojí pevně za svými tvrzeními. Ve svých příspěvcích na instagramu a v knize vyjádřila, že si přeje povzbudit ženy, aby promluvily a nezůstávaly potichu, když jsou konfrontovány s nežádoucím chováním.

Film Grimsby je považován za největší dno v kariéře Sachy Barona Cohena. Sám Baron Cohen přiznal v rozhovoru pro Guardian v roce 2021, že každý propadák je obtížný, ale zkušenost s Grimsbym ho navždy osvobodila od stresu, že by mohl mít ještě snad někdy hollywoodskou kariéru.

Video
Video se připravuje ...

Pobřežní hlídka v podání Borata /Youtube/ - Čtenář Blesk.cz

Fotogalerie
64 fotografií