Fotografové zachytili rodinu komika Sachy Barona Cohena a herečky Isly Fisherové na Nový rok na ostrově Barbados v Karibiku. Zatímco bezmála dvoumetrový táta se v moři soustředil spíše na sportovní výkony, půvabná Isla si v jasně růžových plavkách a slunečních brýlích plavala jen tak pro radost. 

Cohen si nejprve měřil svou aktivitu s pomocí chytrých hodinek a dal si trochu do těla. Nezapomínal ale ani na děti, které si mezitím hrály na břehu na písku. Se žlutým plastovým kyblíčkem jim pak jako správný rodič asistoval při hře. 

Isla Fisherová se na pláži nejprve objevila ve volných a lehkých růžových šatech a se slamákem na hlavě. Později vrchní vrstvy odložila a ukázala se ve fuchsioných jednodílných plavkách, které odhalily její skvělou postavu. 

Dvojice se dala dohromady už v roce 2002 na večírku v Sydney. O osm let později přišla svatba a postupně se jim narodily tři děti – dcery Olive (14) a Elula (11) a syn Brian (7). „Na hollywoodské standardy jsme spolu už tak 200 let,“ žertovala Fisherová pro časopis Hello! při příležitosti jejich nedávného dvacátého výročí. Podle herečky rozhodně nejde o normální manželství. Možná právě proto jim to vydrželo tak dlouho...

Video
Video se připravuje ...

Pobřežní hlídka v podání Borata /Youtube/ - Čtenář Blesk.cz

Fotogalerie
92 fotografií