Jeho tatínek, kontroverzní komik, který stojí například za takovými svéráznými počiny, jako je Borat, Ali G (Indahouse) nebo Diktátor, je sice sympaťák každým coulem, playboye v něm ale nejspíš nevidí nikdo. A je proto jedině dobře, že podobou jde malý Montgomery spíše do maminky – ačkoliv její rusé vlasy podle všeho nepodědil.

Fisher je s britským hercem židovského původu Cohenem již od roku 2002 a svůj vztah zpečetili před osmi lety sňatkem. Mají celkem tři děti, dvě dcery Olive (11) a Elulu (7) a výše zmiňovaného nejmladšího syna. Své soukromí si ovšem oba úzkostně hlídají a nehrozí, že by na sociálních sítích sdíleli fotky svých ratolestí.

Je to přitom jenom pár dní, co zahraničními médii projela spekulace o tom, že zrzavá herečka a usměvavý komik žijí odděleně a jejich vztah je na bodu mrazu. Podle zdroje časopisu Newsweek jejich krize spočívá především v tom, že zatímco je Fisher doma s dětmi, Cohen se plně věnuje své kariéře. Pár však veškeré spekulace o problémech v manželství popřel.

Video
Video se připravuje ...

Pobřežní hlídka v podání Borata /Youtube/ - Čtenář Blesk.cz

Fotogalerie
21 fotografií