Přestože Jessica Alvesová, mimochodem velice movitá dědička, přišla na svět jako muž jménem Rodrigo a dlouho se pak hledala pomocí nejrůznějších plastických operací, nyní je naprosto šťastná ve svém ženském těle. To dává s gustem všem na odiv nejenom na instagramu a TikToku, ale i na placeném serveru OnlyFans, kam se za nemalý peníz sdílejí mnohem lechtivější záběry - modelka Simona Krainová (51), co zde úspěšně „podniká“, by mohla vyprávět.

Přestože se tedy Jessica realizuje hlavně na této platformě, kde vydělává nemalé peníze, tu a tam stejně potěší své příznivce, co (prozatím) za její rajcovní snímky neplatí. V instastories vyvalila své obří silikonové poprsí a mnohým jistě spadla brada až na podlahu.

V tělovém korzetu se stříbrnými a zlatorůžovými aplikacemi měla svá ňadra tak nacpaná, až málem hrozilo, že v nestřeženém okamžiku látka povolí a prsa vypadnou ven. To se tedy sice nakonec nestalo, ale i tak se můžete v galerii pokochat pohledem na Jessičiny vnady.

Video
Video se připravuje ...

Jak tom byl umělý „Ken" Rodrigo, současná Barbie Alvesová s penisem po operaci v Praze? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Ona sama uvedla tyto záběry na sociální síti popiskem „za každou skvělou ženou...“ v narážce na známé rčení, že za každým úspěšným mužem stojí žena. Tato známá transgender modelka si však vystačí sama. Na muže ovšem nezanevřela, naopak, po lásce touží dlouhodobě. Dokonce si plánovala najít ideálního muže a otce svého dítěte pomocí reality show s názvem Love Me Gender: Everyone Deserves A Bit Of Love In Life. Z té ale nakonec sešlo...

Fotogalerie
73 fotografií