Smutnou zprávu o skonu Lucie Palugyayové přinesla televize JOJ na svých stránkách. Byla totiž nejen skvělou logopedkou specializující se na oblast vývoje řeči u dětí v předškolním věku, ale také moderátorkou dětské televize Jojko. Stala se tváří Rapotáčku, jednoho z jejich nejúspěšnějších pořadů, co si získal děti i jejich rodiče natolik, že měl dobré tři série. K té poslední psala scénář samotná Lucia. 

Její pořad byl inspirací pro rodiče a zábavou pro děti - a své znalosti a vědomosti pak vždy usměvavá Palagyayová přetavila i do knihy, které se od roku 2018 prodalo skoro 10 tisíc kusů. V roce 2019 se dokonce umístila v TOP TEN dětských knih na Slovensku. Sympatická brunetka byla mimochodem pravnučkou světoznámého prešporského vinaře a obchodníka Jakuba Palugyaya (†66).

Video
Video se připravuje ...

Podcast Maminka: Logopedie - má vaše dítě problémy s řečí a výslovností? Jak to zlepšit? Videohub

Skon Lucie Palugyayové ve věku pouhých 47 let všechny zaskočil. Na jejím parte je uvedeno, že byla „láskou a mamičkou“ a že navždy odešla 20. února letošního roku. Poslední rozloučení s touto osobností proběhne ve středu 28. února.

Podle poznámky, že své milované „opustila bez rozloučení“, se dá dedukovat, že její smrt byla náhlá a nečekaná. Přesnou příčinu ale prozatím žádná slovenská média nezveřejnila.

Fotogalerie
19 fotografií