Že už by se na některé své staré kérky nechtěl dívat? Machine Gun Kelly, vlastním jménem Colson Baker, se obrátil na známou tatérku celebrit Roxx z Los Angeles (ale původem z Londýna), která se specializuje na blackwork. 

Bakerovi na míru vytvořila návrh, který pokryl černou barvou jak jeho hruď, kterou často a rád veřejně ukazuje, tak i jeho dlouhé paže. Logickytak ale vzala za své řada kousků, které si rapper pořídil v minulosti. Mnohé se za ta léta přitom staly jakýmisi rapperovými poznávacími znameními. 

Následně vymazal veškerý obsah svého instagramového profilu (který sleduje bezmála 9 milionů lidí) a přidal jediné nové foto – snímek bez trička, na němž nové tetování ukázal v plné parádě. „Pouze pro duchovní účely,“ napsal k němu. 

Na hrudi mu tatérka z proužků vynechané barvy vytvořila kříž a na pažích několik úzkých linek. Roxx MGK pochválila, že „nikdy nepotkala většího tvrďáka“, a rapper jí pak v komentářích poděkoval „za radost i bolest“.

Je otázka, co si o velké změně myslí Bakerova snoubenka herečka Megan Foxová. Zatím se k tetování veřejně nevyjádřila. Ačkoli na sociálních sítích většinou svého milého vynáší do nebes a hovoří o něm jen v superlativech, ve své nedávné knize poezie mu naopak dost naložila. Nazvala ho například „193cm vysokou dámou v nesnázích“ či „32letým narcisem“, který ji zabíjí, ale jehož se její srdce neumí vzdát.

Video
Video se připravuje ...

Megan Foxová nafotila sérii kontroverzních fotografií pro magazín Interview. /YouTube.com/

Fotogalerie
116 fotografií