Nový seriál inspirovaný skutečným příběhem narko-baronky a „kokainové královny“ Griseldy Blancové (1943 – 2012) představil divákům Sofíi Vergarovou v úplně novém světle. Nutno podotknout, že proměna je to i fyzická – maskéři a maskérky se na herečce skutečně vyřádili! Pod jejich rukama strávila herečka před každým natáčením i přes dvě hodiny.

Vergarová ztvárnila hlavní roli věhlasné kolumbijské drogové královny a mafiánky, se kterou by se jen málokdo chtěl dostat do křížku. Před kamerou tak šňupe kokain, pálí jednu cigaretu za druhou, kouří crack nebo mlátí „neposlušné“ chlápky baseballovou pálkou. Příběh se odehrává v Miami na konci 70. let. 

Jak Vergara sama přiznává, role pro ni byla velkou výzvou. Vůbec poprvé hrála ve španělštině a poprvé si navíc střihla drama. Aby nic nepodcenila, některé monology prý nacvičovala i dva měsíce.

Ve dvou případech se herečka dokonce před kamerou výjimečně svlékla. V jednom případě jde o scénu, kde sama relaxuje ve vaně. Druhá scéna už je pikantnější – v ní totiž dojde na „sex“ s kubánským hereckým kolegou Albertem Guerrou (42) známým například ze seriálu Narcos.

Video
Video se připravuje ...

Seroš X: Griselda Reflex.cz

Fotogalerie
97 fotografií