Jak informoval časopis People, podle žaloby podané 27. listopadu stavební společností Reside Custom Homes (RCH) nezaplatila herečka dvě faktury z března a července letošního roku v celkové výši 1,7 milionu dolarů, tedy více než 38,5 milionu korun. Hvězdu obvinili z porušení smlouvy, podvodu se směnkou a úmyslného narušení smluvních vztahů.

Podle herečky je ovšem chyba naopak na straně stavitelů. „Moje klientka vznesla stížnosti vůči dodavateli, společnosti RCH, několik měsíců před podáním této účelové žaloby. Sofía Vergarová zažádala o náhradu škody ve výši přesahující 5 milionů dolarů (113 milionů korun, pozn. red.), a to z důvodu značného předražení ze strany společnosti Reside, nekvalitní a nedbalé práce a dlouhých průtahů,“ sdělil právník Vergarové časopisu People. Jak on, tak herečka jsou prý přesvědčeni, že ve sporu zvítězí. 

Sídlo v Los Angeles si Vergarová pořídila za přibližně 590 milionů korun v roce 2020, ještě v době manželství s Joem Manganiellem. V červenci 2023 pár po sedmi letech od svatby oznámil rozchod. 

 

Video
Video se připravuje ...

Herečka Sofia Vergara nezkazí žádnou srandu youtube.com_The Tonight Show Starring Jimmy Fallon/BPŽ

Fotogalerie
74 fotografií