Na další natáčení show America's Got Talent (což je název, který nejspíš není potřeba překládat - ostatně v česko-slovenské obdobě je tento pořad k vidění i u nás), které se konalo v Los Angeles, pochopitelně nechyběly ani porotkyně. Ty ovšem pojaly červený koberec po svém. Jak modelka Heidi Klumová (49), tak herečka Sofía Vergara (50) se totiž předvedly v róbách, na nichž hrály prim hlavně jejich obří výstřihy!

Obě jsou totiž přibližně stejně staré, obě jsou půvabné... a obě jsou celosvětově známé. Co na tom, že jednu proslavila přehlídková mola a v poslední době také manželství s kytaristou kapely Tokio Hotel Tomem Kaulitzem (32), jenž je o 17 let mladší nežli ona, a tu druhou seriál Taková moderní rodinka. Obě úspěšně vzdorují času - a obě se mohou pochlubit postavičkami, které by jim mohly závidět i ženy o generaci mladší.

Video
Video se připravuje ...

Heidi Klumová se odvázala na TikToku: Je dole bez nebo ne?! TikTok

Při příležitosti natáčení nejnovější řady zábavného pořadu, v němž „lidé z ulice“ předvádějí své leckdy až neuvěřitelné schopnosti, vsadila jak Heidi, tak i Sofía na krásné šaty... a především na zatraceně bujné dekolty. Všem přítomným se tak naskytl luxusní pohled na poprsí obou slavných krásek... a je jenom na vás, čí výstřih se vám zdá smyslnější. Zda silikonové poprsí Heidi - anebo přírodní „nadělení“ Sofíe.

Fotogalerie
63 fotografií