Vdova po slavném zakladateli Playboye Crystal Hefnerová vydala 23. ledna svou novou knihu pamětí s názvem Only Say Good Things (Řekni jen to dobré), v nímž popisuje společné roky života s Hughem Hefnerem. Nutno podotknout, že ale „jen to dobré“ rozhodně neříká.

Crystal se poprvé do sídla dostala jako teprve jednadvacetiletá studentka psychologie v roce 2008. Krátce poté s Hefem začala vztah a v roce 2012 se stala paní Hefnerovou. Manželi zůstali až do jeho smrti v roce 2017. 

První sex? Divný a robotický

Se svým budoucím manželem se poprvé vyspala na jisté halloweenské párty, v ten samý večer, kdy se poznali. Žádné terno to ale nebylo – blondýnka akt popsala jako „divný a robotický“. „Jako by Hef jenom napodoboval pohyby něčeho, co bylo kdysi zábavné a sexy. Nebo to možná nikdy nebylo zábavné a sexy,“ napsala. 

Partnerky nedokázal uspokojit

Ke konstruktivní kritice ovšem Hef příliš otevřený nebyl. „Když máte tolik peněz, moci a tolik pochlebovačů kolem, asi se prostě zaseknete na svém vlastním vidění světa. A všichni ostatní se tomu přizpůsobí,“ přemítá. Hefner prý nikdy neuměl uspokojit nikoho jiného, než sebe a v „umění vášně“ byl dost marný.

V knize se vdova zamýšlí i nad tím, zda si uvědomoval, že jeho protějšky nejsou z jeho milostné techniky zrovna odvázané. „Nebylo na tom vůbec nic sexy. Bylo to jen o moci a kontrole. Byla to performance. Dělala jsem konkurz na roli,“ popsala. 

Lepší jsou i puberťáci!

Crystal dokonce zašla tak daleko, že vysloveně označila Hefa za špatného milence. „Byl horší než někteří puberťáci, se kterými jsem byla kdysi,“ naložila mrtvému manželovi. Hefner se definitivně zřekl sexuálních radovánek v roce 2014, ve věku 88 let. 

Sídlo plné špíny, prachu a plísně

Žádná paráda prý nebylo ani honosné sídlo, na které tolik mladých dívek ulovil. Hefner na něj totiž od sedmdesátých let prakticky nesáhl a „zakonzervoval“ si v něm dobu své největší slávy. Všechno prý bylo špinavé, ohmatané, ošuntělé a zaprášené, a nijak často se v domě neuklízelo. Na mnohé věci se prý Crystal – vzhledem k pravidelným orgiím – doslova bála sáhnout. 

Zatuchlé sídlo si dokonce vybralo svou daň i na jejím zdraví. Když začala mít jisté potíže, lékaři jako příčinu identifikovali jedovatou plíseň, která ve vile čile bujela. „Doslova mi z toho domu bylo špatně,“ píše vdova. 

Falešné cennosti

Naleštěné pozlátko, které ji v prvních měsících natolik okouzlovalo, navíc nezřídka vůbec nebylo skutečné. „Údajné originály obrazů, které jsem první večer tak obdivovala - Picasso, Jackson Pollock, nebyly ve skutečnosti pravé,“ píše. Budova navíc už ani nepatřila Hefnerovi. „Dům byl prodán a Hefovi dovolili v něm do konce života zůstat,“ prozradila. 

Podnikatelka se co nevidět plánuje vrátit ke svému rodnému příjmení Harrisová. Příjmení Hefnerová jí sice otevírá řadu dveří, jak ale sama uvádí, po boku Hefnera nikdy nebyla sama sebou. „Byla jsem taková, jakou mě chtěl mít,“ říká dnes. 

Nechal po sobě čtyři děti

Před Crystal byl Hugh Hefner ženatý už dvakrát. V letech 1949–1959 byla jeho ženou Mildred „Millie“ Williamsová (97), s níž má dceru Christie (71) a syna Davida (68). Jeho druhou manželkou se stala modelka a Playmate z osmdesátých let Kimberley Conradová (68). S ní byl ženatý mezi lety 1989 a 2010 a mají spolu syny Marstona (33) a Coopera (32). 

Video
Video se připravuje ...

Kayden (34) popsala hrubé způsoby Hugha Hefnera. Instagram: kaylakayden1

Fotogalerie
70 fotografií