Pořad Mistři zastavárny sice vzniká v Las Vegas, oblíbený je ale i v České republice. Mapuje příběh rodiny Harrisonových a jejich zastavárny, v níž se díky unikátním kouskům snaží vydělat co nejvíc peněz. 

Rodinu nedávno postihla velká tragédie – v pouhých 39 letech zemřel jeden ze synů zakladatele podniku Ricka Harrisona. Adam, který se předávkoval drogami, v seriálu nevystupoval, diváci ale pravidelně vídali jeho dva bratry, tátu i dědečka (a s nimi i Rickova jedenačtyřicetiletého zaměstnance Austina Russella alias Chumleeho).

Těžkého úkolu oznámit zprávu veřejnosti se zhostil táta Rick. Mlčení teď prolomil i jeden z jeho synů a Adamových bratrů, Corey. „Waxi, co to sakra je. Vždycky tě budu milovat,“ vzkázal v sobotu mladšímu bráškovi na onen svět a připojil společnou fotku z dětství, na níž se kluci rochní ve vaně s pěnou a plastovými dinosaury.

Méně známý třetí bratr

Kromě zesnulého Adama má Corey ještě bratra Jakea (21), který je ale o celou generaci mladší a neměli tak možnost spolu vyrůstat. V Mistech zastavárny se několikrát objevil, na rozdíl od zbytku party ovšem mezi stálé účinkující nepatří. Pro nákup a prodej věcí v zastavárně má Jake talent od přírody – podle příbuzných umí bezkonkurenčně rozpoznat podvrhy od skutečně hodnotných kousků. Zatím tam ale pracoval jen na brigádě při studiu. 

Video
Video se připravuje ...

Dívenka (2) se snaží probrat zfetovanou mámu. Žena se předávkovala heroinem. Youtube.com

Fotogalerie
63 fotografií