Hvězda reality show, modelka a podnikatelka Kim Kardashianová se vrátila k natáčení se scénářem pro další sérii populárního seriálu American Horror Story. V New Yorku pracuje na natáení nejnovější sezóny děsivého seriálu.

Havraní kostým

Spoluzakladatelka módní značky SKIMS je na fotkách ze zákulisí natáčení, kde je vidět, jak telefonuje, oblečená do dlouhé černé havraní róby. Široká obručovitá sukně, jež má Kim na sobě, je doplněná tmavým sametovým korzertem a límcem. Celý oděv navíc na nositelce vytváří efekt hranatých ramen, který jí ještě přidává na hrůzostrašnosti. Dlouhé tmavé vlasy má herečka skryté pod černým turbanem, odkud jí rafinovaně vykukuje pouze několik pramenů kadeří. Celý kostým pak dotváří čelenka ve stylu havraních křídel, kožené rukavice a černě nalakované nehty. 

Zahraje si rozvodovou právničku

Nejznámější Kardashianka, která se svou sestrou Khloé Kardashianovou (39) soutěží o ocenění televizní hvězda reality show, na které byla nominována, si ve 13. pokračování American Horror Story zahraje „nejúspěšnější rozvodovou právničku v Los Angeles“, jak zmiňuje oficiální instagramový účet snímku. A podle toho, co už nyní uniklo, je jasné, že se fanoušci seriálu i samotné Kim Kardashianové mají skutečně na co těšit. Jak je vidno, ne nadarmo se American Horror Story dostalo do nominace na cenu People's Choice Award v kategorii Sci-Fi / Fantasy Show roku.

Video
Video se připravuje ...

Zimní pohádka podle Kim Kardashianové Instagram

Fotogalerie
102 fotografií