Ano, dědictví, jež třem svým potomkům odkáže, bude pohádkové, zahraniční tisk píše dokonce o majetku za 5 až 7 miliard korun! Vidina mamonu v rodině vyvolává napětí a sourozenci se začali bít už za tatínkova života. A pořádně zostra!

Udal ji policii

Naposledy nejstarší Anthony (59) nahlásil nevlastní sestru Anouchku (33) na policii kvůli zneužívání psychicky zranitelné osoby! To vše za to, že jemu i vlastnímu bratrovi Alainu-Fabienovi (29) řadu let tajila, že otec selhal hned v pěti kognitivních testech provedených na soukromé klinice ve Švýcarsku!

„Podle lékařů tyto testy prokazují degradaci kognitivních funkcí, což mého otce staví do pozice psychické slabosti, a tudíž zranitelnosti,“ argumentuje nejstarší syn. Anouchka, která ve Švýcarsku žije, byla jedinou kontaktní osobou na klinice, na které se její otec léčil. „Našli jsme ho ve více než znepokojivém fyzickém a psychickém stavu. Sestra mi bránila zasáhnout, nyní už chápu proč,“ zdůrazňuje Anthony, který si nepřeje, aby se otec do Švýcarska vrátil.

Dva proti jedné

Delon aktuálně žije na svém panství jižně od Paříže s nejmladším synem Alainem-Fabienem, kde by rád i dožil. Což vráží další klín mezi sourozence, kteří bojují o to, kdo v závěrečné fázi otcova života bude mít největší vliv na jeho poslední vůli. „Anouchka by ho chtěla za každou cenu vrátit do Ženevy, on ale nechce. A podle lékaře ani není schopný cestovat. Problém je v tom, že jí udělal příliš mnoho věcí, a má tak problém říct jí ne...“ popisuje Anthony, který se spikl s bratrem proti sestře, a válka se tak dál vyostřuje.

Video
Video se připravuje ...

Druhý pohřeb Jeana-Paula Belmonda (†88): Rodina a přátelé se loučili v kostele, dorazil i Delon Reuters

Sám herec si je zhoršujícího se zdravotního stavu plně vědom a rodině řekl, že právě prožité Vánoce už byly jeho poslední... V roce 2022 se synem dokonce řešil možnost ukončení života formou eutanazie, která je legální právě ve Švýcarsku...

Tři potomci, dvě maminky

Tři děti má Delon se dvěma partnerkami: Anthonyho s jedinou ženou, kterou kdy pojal za manželku: herečkou Nathalií Barthélémyovou (†79). Matkou mladšího syna (29) a dcery (33) je pak holandská modelka a moderátorka Rosalie van Breemenová (57).

Tajně se nahrávají

Jedna historka pro pochopení toho, jak si navzájem »věří«: Alain-Fabien na rodinné večeři nechal pod ubrouskem na stole mobil se zapnutým nahráváním, odešel do kuchyně a zapálil si. Následně pak zveřejnil nahrávku, kterak Anouchka otce, jakmile se ocitli ve dvou, začala ihned tvrdě zpracovávat! „Táta je velmi slabý. To je fakt. Je úzkostný. Mluví už jen s velkými obtížemi. Neví, kdy je ráno nebo večer. To všechno víme. Proč má ale někdo potřebu mu před spaním dávat do hlavy takový jed a negativitu?“ napsal ve statusu s nahrávkou.

Už vystěhovali i partnerku

Alainovi potomci už se zvládli zbavit i jeho partnerky Hiromi Rollinové (60), s níž herec naposledy žil. V červenci ji vystěhovali z venkovského sídla. Prý v obavě, že Rollinové jde jen o to dostat do rukou celý Delonův majetek. Osočili ji, že po mrtvici v roce 2019 k němu a jeho belgickému ovčákovi Loubovi byla krutá a zároveň kradla peníze. Rollinová okamžitě Delonovy děti žalovala.

Video
Video se připravuje ...

Alain Delon Videohub

Fotogalerie
38 fotografií