První ze dvou koncertů v největší české hale se odehraje už 16. ledna. Druhá megashow se tam uskuteční 30. ledna. Gombitová podle informací Aha! do Prahy dorazí dva dny před prvním koncertem, ubytuje se v luxusním hotelu Four Seasons, kde jednu noc strávila i rocková babička Tina Turnerová (†83). Marika v hotelu podle prozatímních plánů pobude ale až do druhého koncertu, a protože nejlevnější pokoj přijde na 18 tisíc korun za noc, 300 tisíc je tak minimum, co její ubytování bude stát.

V rekonstrukci

Nejde ovšem o žádný zpěvaččin rozmar. Právě tento hotel je proslulý svým všestranným přizpůsobením se handicapovaným lidem. Kdykoli byla zpěvačka v Praze, bydlela v InterContinentalu, který patřil k jedněm z prvních bezbariérových hotelů na světě. Jenže ten je stále v rekonstrukci. „Vzhledem ke svému zdravotnímu stavu nerada experimentuji a držím se osvědčených věcí, se kterými mám dobré zkušenosti a už přesně vím, co od nich můžu očekávat. Proto jsem byla mnoho let věrná InterContinentalu,“ komentuje Marika, která by měla přijet i se svými třemi psíky. Ovšem nyní do jiného hotelu, než bývala zvyklá...

Zkouší v Bratislavě

Marika na oba pražské koncerty už pilně zkouší v Bratislavě. Proto tam za ní vyráží mikrobus s týmem včetně bratří Cabanů, kteří jsou autory velkolepé scény. „Podíváme se na jednu ze zkoušek a doladíme veškeré poslední detaily,“ prozradil deníku Aha! producent Tomáš Ságl (50).

Video
Video se připravuje ...

Exkluzivní zpověď Gombitové před koncerty v Česku: Mám u vás druhý domov! Hana Höschlová

Fotogalerie
36 fotografií