Oblíbený hudebník se ve světě proslavil celou řadou písniček, avšak nejvíce si ho fanoušci spojují s vánočními hitovkami - například It's Beginning To Look A Lot Like Christmas, Have Yourself A Merry Little Christmas nebo Santa Claus Is Coming To Town. Díky své tvorbě si dokonce vysloužil titul „krále Vánoc“. To se však brzy změní. Michael Bublé si chce totiž po dvou dekádách v hudebním průmyslu od zpěvu odpočinout... a plánuje se vydat na docela novou uměleckou dráhu!

O svých ambiciózních plánech se populární zpěvák rozpovídal v podcastu The Diary Of A CEO„Každý večer si na sebe dám oblek a jsem mužem, jakým jsem vždy chtěl být. Ten člověk je cool a vždy mluví správné věci. Umím však být i někým jiným. Víte, ten chlap je Michael Bublé. Ale já jsem Mike. Chci, aby lidé viděli Mikea místo Michaela, kterého znají. Chci, aby ho poznal celý svět,“ šokoval Bublé.

Video
Video se připravuje ...

Michael Bublé: Gott a Zagorová nevěřili vlastním očím! Ondřej Rybár, David Turek,

„Cítím, že jsem teď v té fázi svého života a kariéry, kdy potřebuji zkusit něco nového. Dvacet let dělám stále to samé. Napíšu něco, promuji to, navštívím 40 zemí a jdu na turné,“ stěžoval si překvapivě Bublé. „Samozřejmě že hudba bude navždy důležitá, bude mou láskou, ale teď chci dělat jiné věci. Je to o tom, abych byl sám sebou. Chci zkusit film nebo seriál. Cokoli to však bude, musí se to stát teď,“ zdůraznil hudebník, jenž vyděsil řadu svých fanoušků.

Zatímco někteří se shodovali, že by byl dobrý jako komik, jelikož má prý velký smysl pro humor a dobré načasování vtípků, podle dalších si spíš Bublé, co je známý svým hlasem ve stylu tradičního popu a jazzu ovlivněným hudebními legendami jako Frank Sinatra (†82) či Dean Martin (†78), prochází krizí středního věku. Je to navíc už druhá pauza v jeho kariéře - poprvé si dal pohov od hudby kvůli rakovině synka Noaha (10).
Fotogalerie
29 fotografií