Australský herec George Lazenby, jenž se proslavil hlavně díky ztvárnění legendárního Jamese Bonda ve filmu V tajné službě Jejího veličenstva z roku 1969 (což byla mimochodem jeho první a jediná bondovka), se těší požehnanému věku. Bohužel to však s sebou nese i nepříjemné zdravotní problémy. Když upadne někdo mladší, zvedne se, otřepe a je v pořádku. U staršího člověka může být takový pád i fatální... A to se málem stalo i Lazenbymu. 

Ve svém domě v Los Angeles upadl již v listopadu tak nešikovně, že si poranil hlavu! Rozhodně nešlo o žádnou prkotinu, a tak musel být hospitalizovaný. V jak vážném stavu byl muž, který před lety zazářil třeba v akčních komediích Muž z Hongkongu či Příliš mladý aby zemřel, není jasné - jisté však je, že jeho pobyt ve špitále byl v řádu několika týdnů. Propuštěn byl až nyní, pár dní před Vánoci, které tak může strávit se svými nejbližšími...

Video
Video se připravuje ...

Představitelé Jamese Bonda: Který je nejvíc sexy? Videohub

K celé situaci se vyjádřila i agentura, která herce zastupuje. „Srdečné pozdravy z LA,“ uvedla na platformě X (kdysi Twitter) snímek usmívajícího se herce ležícího na posteli v odkazu na název další slavné bondovky, tedy Srdečné pozdravy z Ruska. „Jsem rád, že mohu oznámit, že George Lazenby se konečně vrátil domů,“ hlásila šťastně s tím, že herec má za sebou rehabilitace ve specializovaném středisku Beverly West Healthcare.

„Není snadné zestárnout, ale ve svých 84 letech George rozhodně ukázal, jaký je bojovník,“ dodala agentura a popřála mu do dalších dní „lásku a jen lásku“. A na její nedostatek si Lazenby rozhodně stěžovat nemůže - přestože je rozvedený, má velice početnou rodinu. Radost mu dělají jeho čtyři potomci (celkem měl pět dětí, ale syn Zachary v roce 1994, v pouhých 19 letech, podlehl zákeřné rakovině) ve věku od 18 do 50 let. Je také dědečkem.
Fotogalerie
23 fotografií