Jutes požádal zpěvačku Lovato, která využívá zájmena oni i ona, o ruku v sobotu v Los Angeles s prstenem s masivním, na míru vyrobeným, diamantem ve tvaru kapky značky Material Good.

„Pořád ještě nenacházím slova. Včerejší noc byla ta nejlepší v mém životě. Nemůžu uvěřit, že si vezmu svoji životní lásku. Lásko, jsem víc než nadšená, že se vezmeme. Každý den s tebou je splněný sen. Budu tě milovat a vážit si tě navždy,“ rozplývala se hudebnice. S Jutesem chodí od léta loňského roku. 

„Včera jsem požádal o ruku svoji nejlepší kamarádku a ona souhlasila. Neumím si představit život bez tebe, a naštěstí teď už ani nemusím. Jsem teď ten nejšťastnější chlap na světě. Miluju tě,“ vyjádřil se zase on. 

Málem zemřela

Zásnub se ale Demi málem nedožila. Prošla si těžkou závislostí, infarktem a třemi mrtvicemi, a všechno nasvědčovalo tomu, že pokud to takhle půjde dál, dlouho nepřežije. V roce 2018 se předávkovala heroinem a málem zemřela, což odstartovalo cestu odvykání a snahu o lepší život. 

Předloni oznámila, že je nebinární a začala využívat zájmena oni/jejich. Loni ovšem přijala zpět i ženská zájmena, protože prý neustále každému vysvětlovat, jak ji má oslovovat, bylo příliš vyčerpávající.

V roce 2022 prošla zatím poslední odvykačkou, vzdala se úplně všech omamných látek včetně alkoholu, shodila nadváhu a zaměřila se na péči o své duševní zdraví (od roku 2011 bojuje s bipolární poruchou). Zdá se, že je na dobré cestě...

Video
Video se připravuje ...

Demi Lovato: Proč se rozhodla pro nahé snímky? youtube.com

Fotogalerie
139 fotografií