„Amora Princess Wilsonová, 9 liber a 1 unce (4,1 kg, pozn. red.). Moc tě milujeme,“ oznámila zpěvačka svým více než 35 milionům sledujících na instagramu. Připojila fotku děvčátka v černých dupačkách a ladící čepičce s nápisem Amora. 

Pro Ciaru jde už o čtvrté dítě, společně s manželem, hvězdou amerického fotbalu Russellem Wilsonem (35), pak třetí. Kromě Amory mají dceru Siennu (6) a syna Wina (3). Společně vychovávají i zpěvaččina syna Futura (9) z jejího předchozího zasnoubení s rapperem Futurem (40). 

Dceru zpěvačka překvapivě pojmenovala podle sebe. Narodila se totiž jako Ciara Princess Harrisová, mají tak stejné prostřední jméno. 

Sex až po svatbě!

Ciara a Wilson se dali dohromady krátce po jejím rozchodu s Futurem v roce 2014. Oba tehdy překvapili, když se veřejně vzdali sexu až do svatby. „Když dokážete někoho milovat bez toho, tak ho dokážete milovat doopravdy,“ nechala se slyšet v roce 2015 a poprosila fanoušky, aby se modlili, aby sportovcova mysl a srdce zůstaly čisté. 

Jak to dopadlo, to vědí jen oni dva. Na svatbu ale nakonec přece jen došlo, Wilson se stal nevlastním otcem jejího syna a společně mu pořídili ještě tři další sourozence. 

Video
Video se připravuje ...

Moderátor Martin Čermák a jeho první chvilky s miminkem: Exkluzivní záběry z porodnice Videoredakce ženských webů

Fotogalerie
62 fotografií