Hollywoodská hvězda známá například z filmů Pretty Woman nebo Svatba mého nejlepšího přítele dorazila na londýnskou premiéru nového hvězdně obsazeného thrilleru Nech svět světem od hlavy až k patě oblečená do značky Gucci. Stejný módní dům stál i za její nevšední obuví, která okamžitě zaujala veřejnost. 

Ke krátkým, růžovým šortkám, sáčku stejné barvy a výraznému diamantovému náhrdelníku značky Chopard totiž Julia obula mohutné lodičky pokryté blyštivými třásněmi z korálků. Třásně navíc při pohybu létaly na všechny strany, a strhávaly tak k sobě ještě větší pozornost, než když herečka jen nehnutě pózovala. 

Fotky Robertsové okamžitě vzudily velké vášně a řada lidí skrz sociální sítě vyjádřila své názory – jak se zdá, lidé její boty buď milují, nebo nenávidí, ale nic mezi tím. Zatímco podle jedné strany barikády jsou naprosto otřesné, příliš velké a příliš blyštivé, podle druhé skupiny jsou hravé, originální a sedí k povaze herečky, která je známá svým smyslem pro humor. Loni se například objevila na předávání vyznamenání Kennedyho centra v šatech posetých fotkami svého kolegy George Clooneyho (62). 

Boty se poprvé objevily na módní přehlídce Gucci pro rok 2024 letos v září. Zatím ještě nejsou veřejně dostupné k prodeji, díky Julii ale mají fantastickou reklamu už teď. 

Video
Video se připravuje ...

Julia Roberts a její outfity youtube.com/Filmy World/BPŽ

Fotogalerie
112 fotografií