Kráska známá z komediální série Austin Powers anebo ze snímků Můj nejoblíbenější marťan a Smlouva s ďáblem, sice už není v poslední době herecky moc aktivní, o to je však aktivnější na sociálních sítích. Záběry, na nichž smyslně dováděla v plaveckém bazénu v lázních Chiva-Som v Hua Hin jenom v úsporných červených bikinách, však rozhodně potěšily zástupy jejích příznivců.

Někdejší britská modelka, co se před mnoha lety proslavila jako přítelkyně slavného starého mládence Hugha Granta (63), na instagramu předvedla postavu, co rozhodně neodpovídá jejímu skutečnému věku - v trojúhelníkové podprsence, co dala vyniknout jejím velkým, přírodním ňadrům, a vysoko střižených kalhotkách se zlatými řetízky vypadala naprosto úžasně - klidně by jí mohly závidět i ženy o generaci mladší!

Video
Video se připravuje ...

Svůdná Elizabeth Hurley v bazénu Instagram

Na zhruba dvacetivteřinovém videu vychází jako mořská víla z vody, vytahuje se nad okraj bazénu, splývá na zádech, upravuje si své dlouhé, hnědé vlasy, a usmívá se (a aby také ne, když jí ani ráchání v bazénu nerozmazalo make-up...). Její fanoušci se na sociální síti hned shodli, že patrně na téhle planetě neexistuje žena, co by byla žhavější než ona. Posuďte v naší galerii sami...

Fotogalerie
91 fotografií