Jestli něčím legendární akční hrdina dokázal po příletu překvapit, tak svým chováním. Neukázal sebemenší náznak hvězdnosti, a dokonce vtipkoval na každém kroku. Navíc se zajímal o Českou republiku, která mu učarovala už před lety, když tu byl poprvé, stejně jako české ženy. „Popravdě jsem se ještě nesetkal s hollywoodskou legendou, která by byla takto milá a vstřícná,“ svěřil Blesku organizátor akce Petr Větrovský.

Po tiskové konferenci na Van Damma čekal další úkol a to podepsat předměty, které budou draženy během dnešního večera na akci Noc s legendou. „Tyto předměty jsou spojené s filmy Van Damma, ale také je tam například obraz malovaný malířem Milanem Vránou, jehož díla se běžně prodávají za částku okolo 100 tisíc. Tento obraz zaujal i Jean-Clauda, který když ho viděl, tak jím byl unešen,“ dodal Větrovský.

Celá večerní akce nebude jen o něm. V SaSaZu se objeví i několik osobnostní českého a slovenského sportu včetně Jaromíra Jágra, Gabriely Soukalové, či Attily Végha. Tým Van Damma nabídl také omezený počet vstupenek na luxusní večeři s ním. Ty se prodávaly v podobě aukce, kdy minimální cena byla dvacet tisíc korun. Počet míst je omezený na čtrnáct. Po luxusní večeři se Van Damm vydá do SaSazu, kde ho na akci Noc s legendou vyzpovídá známý hokejista Jágr. Celkově by měl v Praze strávit tři dny. V jeho poslední den jeho pobytu by se měl odehrát přísně utajovaný trénink.

Video
Video se připravuje ...

Tiskovka JCVD Blesk TV