Jennifer Lopezová zase boduje! Tato dáma, věřte tomu, nebo ne, už věkem dávno překročila ženami tolik obávanou padesátku. Nyní širokou veřejnost potěšila neskutečně sexy fotkami, jež vznikly v rámci nové reklamní kampaně společnosti Intimissimi. Název kampaně je přímo inspirován nadcházejícím albem JLo - jmenuje se This is Me... Now, a podle prohlášení společnosti „vystihuje podstatu jejího vývoje, sebereflexe a přijetí pravého já“.

Není pochyb, že se svůdné Jennifer podaří oslovit fanoušky jak hudby, tak i módy, a do módního světa přinese nový rozměr a posun v myšlení o individualitě a autenticitě. Protože přesně taková manželka herce Bena Afflecka (51) totiž je - výrazná a nepřehlédnutelná za všech okolností. Na snímcích, co se už dostaly na veřejnost, je naprosto neuvěřitelně smyslná. Sexy negližé dává vyniknout její bez přehánění božské, dokonale vypracované postavě.

Video
Video se připravuje ...

Jennifer Lopezová a Ben Affleck se pohádali na veřejnosti Profimedia.cz

Tato speciální řada spodního prádla slibuje „složitě vyšívané detaily a kvalitní materiály, jako jsou hedvábné tkaniny a rafinované krajky, které poskytují luxusní přitažlivost a nabízí bezkonkurenční smyslový zážitek“. Je také doplněna jemným detailem - kolibříkem. „Tento symbol, hýčkaný pro své konotace štěstí, odolnosti a pulzující energie, má pro Jennifer hluboký význam. Jeho zahrnutí dodává prádlu jedinečnou esenci.“

Na světlo světa se dostaly také momentky, jež dávají nahlédnout do zákulisí reklamního focení. Záběry ukazují Lopezovou třeba u klavíru a spolupráci s týmem, s nímž na výsledných snímcích spolupracovala - což byli kreativní režiséři Riccardo Ruini a Francesco Carrozzini (41) a fotograf Norman Jean Roy (54). Jak takový profesionální „photoshoot“ probíhá, a především jaký je z něj nakonec rajcovní výstup, to se můžete podívat do naší galerie.
Fotogalerie
47 fotografií