Emily Atacková (33) se vydala se svou maminkou Kate Robbinsovou (65) a sestrou Marthou, která vypadá skoro jako její dvojče, na dovolenou do slunného Španělska. O fotografie ze své vydařené dovolené se nezapomněla podělit s fanoušky na svém instagramu. O tom, že se dámy dobře baví, nemohlo být pochyb. Na fotkách je kromě tradičního španělského pokrmu paelly vidět i mnoho různých koktejlů, nechybí na nich šumivé víno ani plážová piva.

Kromě toho bylo zjevné, že se herečka za svou postavu nikterak nestydí a už vůbec se ji nesnaží schovávat. Na odiv dala totiž mimo jiné selfie z baru, kde se usmívá se svou rodinkou. Rafinovaně rozepnutá halenka odhaluje hereččino přirozené opálení i pihy. Vše navíc doplňují zářivé zlaté doplňky, které ladí s její pletí. 

Video
Video se připravuje ...

Simona Krainová křtila svůj žhavý kalendář: Šla z náruče do náruče! Manžel jen koukal. Markéta Reinischová

A na další fotografii zašla Emily ještě dál. Předvedla svou postavu v bikinách, za kterou se rozhodně nemusí stydět. Na svůj věk rozhodně nevypadá. Štíhlou figuru by známé blondýnce mohla závidět i kdejaká teenagerka. Ostatně ani pochvalné komentáře sledujcích na sebe nenechaly dlouho čekat.

Fotogalerie
25 fotografií