10. října 2022 přivedla půvabná Jitka Boho na svět své druhé dítko, synka Tadeáše. Jeho otcem se stal podnikatel Tomáš Hřebík (43), s nímž tehdy modelka randila sotva rok, a těsně před porodem se za ním odstěhovala i s dcerkou Rosálií (na konci listopadu 8) do Prahy. Přestože syn byl pořádný cvalík, co vážil skoro čtyři kila, a Jitka se během těhotenství pořádně zakulatila, předvedla pak neskutečnou proměnu - podobně jako třeba Kristýna Schicková (29) či Eva Burešová (30), i ona se dostala rychle zpátky do formy.

Už pouhý měsíc po porodu na sebe někdejší vítězka soutěže Česká Miss 2010 oblékla kalhoty velikosti 34 a dnes se pyšní neuvěřitelně sexy křivkami. Ty předvedla i na sociální síti na videu, ve kterém si stýskala, že nestihne synkovi k prvním narozeninám vytvořit video mapující jeho dosavadní život. Jenže jenom málokdo se dokázal soustředit na to, co vlastně povídala. Veškerou pozornost mnozí její fanoušci zaměřili hlavně na to, jak moc jí to v dvojdílných plavkách, co měla při nahrávání tohoto teskného instastories na sobě, slušelo.

Video
Video se připravuje ...

Jitka Boho na festivalu s přítelem a synem. Kde zůstala dcera? Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Je totiž pravdou, že by rozhodně nikdo netipoval, že je tohle „zasloužilá“ dvojnásobná matka. Budoucí hvězda nového muzikálu Troja, která svůj pěvecký um předvedla už coby semifinalistka první Česko Slovenské SuperStar, je v plavkách naprosto božská - a ruku na srdce, takovou postavu jí mohou i dívky o generaci mladší klidně závidět. Navíc díky kojení malého synka má tato útlá kráska také konečně jaksepatří naditý vrchní díl bikin. Mrkněte do naší galerie a jistě uznáte sami, že na maminku malé školačky a ročního batolete nevypadá...

Fotogalerie
54 fotografií