Modelka a herečka Lily-Rose Deppová rozhodně nepatří mezi stydlivé hvězdy a to, že slovo „stud“ v jejím slovníku zcela chybí, dokázala například v kontroverzním seriálu Idol. Tam jí scénář předepisoval jednu erotickou scénu za druhou – ať už šlo o sex, či masturbaci. Dcera hollywoodské hvězdy Johnnyho Deppa (60) a francouzské zpěvačky Vanessy Paradisové (50) se ovšem nestydí ani tehdy, když kamery zhasnou. Náramně odvážná je i v soukromí!

Důkazem budiž její nejnovější fotky z nočních ulic West Hollywoodu, kde si mladá hvězdička dopřála s kamarádkou pořádnou dámskou jízdu. Po celou dobu nedala z ruky ani skleničku vína ani cigaretku a nebylo pochyb, že se skvěle baví. Jenom tedy to, co si na tento „tah“ městem oblékla, budilo lehké rozpaky. Lily-Rose na sobě totiž měla světlé džíny a k tomu vršek, co byl zatraceně sexy – přestože trochu budil dojem, že si ho mladá kráska vypůjčila od mladšího sourozence.

Video
Video se připravuje ...

Seroš X: Idol Reflex.cz

Šlo totiž o průsvitný bílý top se zapínáním v přední části, který jí byl zjevně malý. Nejenom, že jí byl krátký, takže měla venku část bříška, ale také knoflíky mezi napjatou látkou držely snad jenom silou vůle. Pod košilí navíc neměla podprsenku, takže pod tenkou látkou kompletně prosvítala její drobná ňadra, a vztyčené bradavky byly jasným důkazem toho, že ani v Kalifornii nebývají noci zrovna teplé.

Fotogalerie
54 fotografií