Pro fanoušky bylo obrovským zklamáním, když před třemi týdny Johnny Depp s kapelou v den konání zrušili svůj plánovaný koncert na Slovensku. Důvodem mělo být podle vyjádření Hollywood Vampires pochybení organizátorů... Ale neuplynuly ani tři týdny a slavné příjmení Depp se na Slovensku přece jen objevilo.

Lily-Rose Deppovou, která je nejen modelkou, ale aktuálně září i jako herečka v seriálu Idol, načapali na festivalu Grape na trenčínském letišti. Jak se ukázalo, společnost dělala své přítelkyni, americké raperce 070 Shake. Tu se organizátorům podařilo nečekaně rychle ulovit jako náhradu za zrušený koncert Yung Leana.

Video
Video se připravuje ...

Ředitel MFF KV Kryštof Mucha: Do Varů se brzy vrátí Johnny Depp. Markéta Reinischová

Dvojice, která spolu zřejmě chodí od poloviny ledna, poprvé vyvolala zvěsti o románku během letošního pařížského Fashion weeku.

Herečka je známá tím, že si chrání své soukromí. „Vždycky jsem se učila, jak je důležité mít soukromí a vážit si ho a nechávat si věci jen pro sebe,“ prozradila Lily-Rose před nějakou dobou v rozhovoru. 

Lily-Rose je dcerou slavného páru - Johnny Depp a Vanessa Paradisová (50). Krásná blondýnka ostatně přiznala, že celoživotně bojuje se slávou a i s přibývajícím věkem si na ni nedokáže zvyknout.