Oblíbený festival se vrací do Slavkova u Brna, nově jako dvoudenní akce. Zazáří tu hlavně Deep Purple a Hollywood Vampires, kapela, jejímiž členy jsou Joe Perry (72) z Aerosmith, rocker Alice Cooper (75) a právě Johnny Depp. Ten dorazí i přes květnové zranění kotníku, kvůli němuž museli »hollywoodští upíři« odložit několik zastávek na svém turné.

„Když jsem na pódiu s těmito kluky, vrací se mi pocit, jaký jsem měl jako dítě. Je to svoboda. Ve filmech vám vždy někdo říká, co máte dělat, ale tady mám volnost,“ tvrdí Depp. Slavkov Open začíná 15. července, Depp s kapelou vystoupí následující den. „Na turné chceme přinést to nejlepší ze sebe!“ slibují Hollywood Vampires.

Deppovým se daří

Jak se zdá, černé období kolem soudu Johnnyho Deppa a jeho expartnerky Amber Heardové (37) je nadobro zapomenuto. Skončilo loni v červnu rozsudkem v Johnnyho prospěch. Herec znovu dostává nabídky, vyprodává festivaly. A daří se i jeho dceři Lily-Rose Depp (24), jíž má s Vanessou Paradis (50), francouzskou zpěvačkou. Nyní se divákům představuje v šestidílném seriálu Idol (2022) ze světa hudebního průmyslu, na němž se podílel populární Abel M. Tesfaye (33), známý spíš jako The Weeknd. U nás jej nabízí HBO Max.

Fotogalerie
55 fotografií