Chris Evans veřejně potvrdil svůj vztah s krásnou Portugalkou Albou Baptistovou (26) teprve na začátku letošního roku. Na veřejnosti se ruku v ruce začali objevovat zhruba od loňského podzimu a nikdo netušil, že je to mezi nimi tak vážné. Ale je. Všechny fanynky, co si na herce pyšnícího se titulem nejvíce sexy muže roku 2022 brousily drápky, mají smůlu. Podle magazínu Page Six se představitel Stevea Rogerse alias Kapitána Ameriky s hvězdou seriálu Válečná jeptiška během druhého zářijového víkendu oženil.

Intimně pojatý svatební obřad i následná hostina se konala v hercově domě v Cape Cod v Massachusetts a podle všeho šlo o akci podléhající tomu nejvyššímu utajení. Herecký pár zkrátka nestál o to, aby jejich veselku kdokoliv „propálil“. Hosté museli respektovat nejenom to, že zde bylo zakázáno používání mobilních telefonů, a tak jim byly hned při příchodu odebrány, ale také byli nuceni podepsat speciální smlouvy o mlčenlivosti. Taková opatření se zřejmě vyplatila, protože se o svatbě skutečně svět dozvěděl až se zpožděním.

Video
Video se připravuje ...

Chris Evans jako komiksový hrdina Captain America MagicBox, INT

Evans, známý také z hororu Sunshine, komedie Scott Pilgrim proti zbytku světa či akčňáku The Gray Man, který se v roce 2021 natáčel v Praze, pozval prý jenom svou nejbližší rodinu a hrstku přátel. Na seznamu hostů byli také někteří Evansovi kolegové z komiksových filmů od Marvelu, z nichž se během natáčení stali přátelé. K jeho velkému životnímu kroku mu přišli pogratulovat například Robert Downey Jr. (58, Iron Man), Chris Hemsworth (40, Thor) s manželkou Elsou Patakyovou (47) nebo Jeremy Renner (52, Hawkeye).

Fotogalerie
46 fotografií