Celý háček je v tom, že těžce nemocný Westcott jejich právníkům smlouvu o prodeji vily s osmi ložnicemi, 11 koupelnami a nádhernou zahradou s bazénem, podškrábl v nemocnici jen 3 dny po náročné operaci.

A tvrdí, že byl 14. července 2020 pořád pod silným vlivem opiátů. „Byl v ten čas nezdravé mysli, neschopen dát svůj svobodný, dobrovolný a rozumem podložený souhlas s prodejem domu,“ argumentují jeho právníci.

To si prý uvědomil už 22. července, kdy vliv léků pominul a on »přišel k sobě«. V domě tedy dál bydlí a pokouší se soudně vymoci zrušení smlouvy. Nereflektuje zatím ani na nabídku slavného páru, že mu klidně připlatí, protože dům jednoduše milují. „Jsem v posledním tažení a chci dožít doma,“ říká stařec trpící nevyléčitelnou neurodegenerativní Huntingtonovou chorobou.

Přes mrtvoly?

Perry se již jednou o nemovitost v Los Angeles soudila, a to v roce 2016 s jeptiškami katolického řádu Neposkvrněného Srdce Panny Marie. Když jí klášter v Los Feliz soud přiklepl, sestru Rose H. (†89) z toho »kleplo« a její kolegyně tehdy zpěvačce vmetla, že „má na rukou krev“!

Fotogalerie
57 fotografií