Smutnou novinku, že vnuk slavného oscarového herce Roberta De Nira, jenž se jmenoval Leandro De Niro Rodriguez (†19), tragicky zesnul, sdílela na sociální síti jeho matka Drena. Ta je jedním ze sedmi Robertových potomků, ačkoliv je „jenom“ adoptovaná. De Niro se totiž v roce 1976 oženil s její matkou – herečkou a zpěvačkou Diahnne Abbottovou (78) a s ní přijal za svou i Drenu. Nepochybně ho proto zasáhl skon mladého muže, jenž se po dědečkově vzoru pokoušel o hereckou kariéru – mihnul se třeba ve snímku Zrodila se hvězda.

Drena se prostřednictvím Instagramu svěřila, že ji „srdce bolí způsobem, o kterém nikdy nevěděla, že je možný“, až nechápe, jak může ještě stále žít. Také popsala, jak ji stejný muž, který ji vyzvedl z nemocnice, když se její syn narodil, nyní odvezl do pohřebního ústavu, kde měla možnost Leandra naposledy držet v náručí. Ovšem o tom, co se přesně synovi stalo, mlčela.

Nyní však přece jenom přiblížila detaily jeho smrti – podle jejích slov může za jeho skon velice nebezpečná syntetická droga zvaná fentanyl, která má v USA na svědomí řadu obětí. Látka je to asi 80–100x účinnější než morfin a zhruba 50x silnější než heroin. Její deriváty jsou však smrtící. Například u carfentanilu stačí k usmrcení člověka objem makového semínka...

Video
Video se připravuje ...

Slavný herec Robert De Niro teď dělá v salonu melíry: Trailer ke snímku Pappa Mia! Bonton film

Drena to uvedla v reakci na komentář k jejímu příspěvku, ve kterém se jí jeden z jejích followerů zeptal, jak její syn zemřel. „Někdo mu prodal pilulky, které obsahovaly fentanyl. Věděli, že to v nich je, ale přesto mu to prodali. Kvůli všem, kteří tohle svinstvo pořád prodávají a kupují, je můj syn navždycky pryč,“ truchlila nešťastná matka.

„Nezasloužil sis takhle zemřít, ale můžu jen věřit, že Bůh potřeboval silného, mocného anděla ve své armádě...“ vzkázala milovanému Leandrovi, svému jedinému potomkovi, do nebe.

Fotogalerie
39 fotografií