Victoria a David Beckhamovi slavili už 24. výročí své svatby a při této příležitosti opět ukázali světu, že se i po tolika letech stále milují. Skrze sociální sítě si vyměnili nádherná slova plná nejenom lásky, ale i humoru. „V tento den, 4. 7. 1999, 24 let a počítáme dál. Nejlepší manželce, matce a chlastací parťačce (povětšinu času), krásné výročí, velmi tě miluji,“ vzkázal například David své Victorii, která se v devadesátkách proslavila coby zpěvačka dívčího uskupení Spice Girls.

Svá slova doprovodil fotkou, která dvojici zachycuje v začátcích jejich vztahu. Oba jsou na snímku ještě velice mladí a místo dětí pózují na záběru se štěňaty. Dneska mají potomky čtyři – tři syny a jednu dcerku, tedy Brooklyna (24), Romea (20), Cruze (17) a nejmladší Harper (11).

Ani Victoria neváhala a zveřejnila na svém instagramu celou sérii momentek, které opatřila popiskem „stále se držíme za ruce a stále se směju (spolu s tebou, nejen tobě)“. A samozřejmě i ona dodala, že někdejšího anglického fotbalového záložníka, jenž naposledy hrál za francouzský tým Paris Saint-Germain, hluboce miluje. A nikdo o tom nepochyboval, jelikož na snímcích se tato ledová královna, známá svým zachmuřeným výrazem a absencí úsměvů, skutečně šťastně culí.

Video
Video se připravuje ...

Beckhamovi a jejich polibek Youtube

Jak Victoria již dříve uváděla, vždycky si přála mít velkou rodinu. „To se mi splnilo. Vedle sebe mám milujícího muže a skvělé děti, dělají mi radost každý den,“ uvedla v rozhovoru pro magazín Vogue. S manželem mají prý recept na šťastné manželství velmi jednoduchý. Podle ní je to tak, že jakmile z partnerského vztahu vymizí radost a vtip, je to cesta do pekla. „David a já se dokážeme smát hodiny. Vtipkujeme, máme si co říct. Smích je to nejdůležitější.“

Fotogalerie
38 fotografií