Zatímco v seriálu Příběh služebnice ztvárňuje Yvonne Strahovská bezohlednou Serenu Waterfordovou a děj se odehrává v nepříliš daleké budoucnosti, v níž se v důsledku sexuálně přenosných nemocí a znečištění životního prostředí výrazně sníží míra porodnosti a rovnováha je udržována drsným totalitním systémem, není pochyb, že v reálném životě herečka s početím rozhodně problémy nemá.

To proto, že v uplynulých dnech se fanouškům na sociální síti pochlubila fotkou, na které pózuje v požehnaném stavu. „Tak a je to tady. Těhotenské bříško číslo tři,“ uvedla u snímku sympatická plavovláska. Není pochyb, že nejde o nějaký archivní záběr - již brzy z ní bude trojnásobná  maminka!

Manželka herce Tima Lodena (41) má totiž už dva syny - pětiletého Williama a synka, jenž přišel na svět v prosinci 2021. Jeho jméno ovšem není veřejnosti dosud známé. Stejně tak herečka prozatím neprozradila ani to, zda k nim do rodiny přibude další chlapeček... anebo to bude tentokrát holčička. 

Na seriál, co Yvonne zajistil celosvětovou popularitu, odkazoval nejeden komentář na instagramu, kde herečka tuhle nádhernou zprávu oznámila. „Aha! Čekáš třetí děťátko a ani jsi na to nepotřebovala služebnici,“ naráželi její fanoušci v komentářích na postavu manželky velitele, která má problém s plodností a dítě jí musí počít a odnosit náhradní matka. „Plod buď požehnán,“ zmiňují slavnou hlášku ze seriálu.

Fotogalerie
36 fotografií