Oblíbený herec, spolu s dlouholetou manželkou Susan Gestonovou (70), zaplatili za nové bydlo v Hope Ranch v Santa Barbaře celých 8,2 milionu dolarů, tedy v přepočtu 178 milionů v českých korunách.

Někdy se zřejmě vyplácí nešetřit, protože jejich dvojpodlažní hlavní dům, postavený v 50. letech, ale nyní přestavený a po rekonstrukci, má hned 4 ložnice a 5 koupelen. Nemovitost také obklopuje rozlehlý pozemek, který obklopuje živý plot, aby měli dostatečné soukromí. Kochat se můžou ale výhledem na hory i kaňon.

Obytné prostory zdobí tvrdé dřevěné podlahy, valené stropy a francouzské dveře od podlahy ke stropu. Kromě obývacího pokoje s monumentálním krbem a knihovnou je zde také jídelna a neformální rodinná/snídaňová místnost, které jsou propojeny na obou stranách ke kuchyni, vybavené kamennými pracovními plochami, jídelním ostrovem a vysoce kvalitními spotřebiči.

Dále tu najdeme dva hlavní apartmány - jeden zabírá celé horní patro a druhý se nachází v přízemí, přičemž každý z nich má krb, šatnu a luxusní koupelnu.

Nechybí zde ani dům pro hosty, kde jsou další dvě ložnice, garáž pro dva automobily, bazén, sauna, ohniště nebo soukromý  vinný sklípek. Dále je tu přístup na soukromou pláž a díky nabídce Hope Ranch je možné navštívit i tenisové kurty či si zajezdit na koních.

Jeff Bridges je známý především jako »Dude« z komedie Big Lebowski, ale také si zahrál ve filmech Poslední představení, Tron, Starman, Báječní Bakerovi hoši, Král rybář, Beze strachu, Big Lebowski, Kandidáti a Iron Man. Se svou ženou se seznámil při natáčení filmu Ranč Deluxe v roce 1975. Herec vlastní také plážový dům v Malibu, co spolu s bratrem zdědili po matce. Před čtyřmi lety navíc tento držitel Oscara prodal jinou nemovitost, a to historický statek ve stylu španělské renesance v Montecitu. Sousedce Oprah Winfreyové (69) ho přenechal za necelých 7 milionů dolarů (151 milionů Kč). 

 

Video
Video se připravuje ...

Jiří Štěpnička: Talentovaný herec a dabér, který propůjčil svůj hlas například Harrisonu Fordovi. Videohub

Fotogalerie
58 fotografií