„Koupací sezóna zahájena…“ napsala stručně na instagram někdejší Miss World a připojila ještě kupu emoji, jako kdyby chtěla konkurovat obrázkovým knížkám. Sluníčko, ovoce, pivo, ohýnek, skleničky šampaňského a ještě leccos dalšího.

V hashtazích pak prozradila, že si léto zpříjemňuje na chalupě. Většinu fanoušků však ale zajímala především první fotka, tedy sefie, které Táňa pořídila, když lezla do vody - konkrétně se vykoupala ve vodní nádrži Rozkoš. V kšiltovce a červených plavkách vypadala božsky, což jí také mnozí příznivci dávali najevo v komentářích.

Vypadá to tedy, že ačkoliv exmanžel Kuchařové Ondřej Gregor Brzobohatý na ní podává žalobu, ona si z toho nic nedělá. Minimálně si nenechá takovou nepříjemností kazit krásné letní dny a první koupačku.

„Doma mě učili, že levárna se dá odpustit, pakliže se k ní člověk přizná a omluví se za ni. Taťána tohle nejen doposud neudělala osobně ani veřejně, ale místo toho hází vinu na mě!“  řekl v pátek Blesku Ondřej s tím, že jeho trpělivost v souvislosti s jejich kauzou právě přetekla. Podle svých slov dal Taťáně ještě možnost vyřešit vše mimosoudně. Chtěl, aby se omluvila a přiznala, co udělala. Odpověď ale nepřišla, a tak byl čas jednat.

Jablkem sváru je mezi bývalými manželi církevní žaloba o anulaci sňatku. Blondýnka podala žádost k Metropolitnímu církevního soudu v Praze a v ní Brzobohatého mimo jiné obvinila ze sexuální odlišnosti a záliby v nošení ženských šatů. Dokonce tvrdila, že po ní požadoval sex jako žena. Muzikant takováto tvrzení odmítá, a proto se hodlá bránit. Bude ji žalovat za pomluvu. Zda blondýnce vydrží její ledový klid, nebo jí spíše úsměv zmrzne na tváři, to ukáže až čas.

Video
Video se připravuje ...

Kuchařová v církevní žalobě napadá exmanžela! Ondřej Brzobohatý kontruje: Ano! Rád se převlékám za ženu! »Je to hra! Nic víc!« Blesk TV

Fotogalerie
81 fotografií