Na instagramu se Katie Priceová sdílela snímek se svým psem Bladem, který zemřel. „Slova nemohou vyjádřit lítost nad ztrátou mého nejlepšího přítele a ochránce, který dnes odešel,“ napsala ke snímku. Mnoho fanoušků vyjádřilo lítost, ovšem další připomínají, že zvířata Katie umírají nějak moc často.

V případě mrtvého Bladea se navíc objevila informace, že pes nebyl čipovaný, ale na krku měl obojek Loius Vuitton. Před necelým rokem přišla modelka o štěně pomeriana, pes prý utekl ze zahrady a byl sražen autem. Stejný osud měl potkat i Bladea. Ovšem tím ani zdaleka nekončí výčet zvířat, která v péči Katie čekala smrt. V roce 2020 dokonce vznikla petice, aby jí byla všechna zvířata odebrána.

„Za posledních pět let zemřelo kvůli nedostatku péče více zvířat. Koně, psi, kočky, ještěrky, ježci,“ uvedl autor petice s tím, že v domě Priceové zvířata za podezřelých okolností umírají nějak často. Dokument už podepsalo 30 tisíc lidí a po smrti Bladea, podpisů zřejmě zase přibude.

Video
Video se připravuje ...

Rakousko-německá televizní hvězdička s gigantickými prsy si zahrála na Pamelu v Pobřežní hlídce... Instagram / Jessy Bunny

Fotogalerie
41 fotografií