Katie vyrazila do Thajska, a to s Carlem Woodsem, s nímž mají takový trochu vztah-nevztah, respektive se několikrát rozešli a opět sešli. Zajímavé ale je, že domů tato dáma už letěla sama a mluví o sobě coby o single ženě. Takže zřejmě další rozchod...

Dovolená se nevyvedla podle Kateiných představ zřejmě ve vícero směrech. Teď si Priceová dokonce stěžuje, že hrozně moc přibrala. „Nemůžu uvěřit tomu, kolik kilo jsem na tomhle výletě nabrala. Až se vrátím domů, dostanu se zase do formy,“ slibuje si. 

Pravda je ale taková, že si nikdo z fanoušků žádných kil navíc ani nevšiml. Katie, zdá se, umí přehánět, stejně jako ostatní ženy. A ještě nás napadá, že si možná jen zcela nezvykla na tu „tíhu“, co má na hrudníku.

Obdřená byla vždy, ale teď jsou její vnady, po plastické operaci, téměř až extrémní. Na nových fotkách z pláže se zdá, že to s nimi Priceová nemá vůbec snadné. Navíc za ně schytala i pořádnou dávku kritiky.

„Jsem žena a jsem schopná dělat svá vlastní rozhodnutí,“ vzkázala ale všem haterům a uvádí, že je jednou z mála, kdo zákroky estetické medicíny alespoň přiznává. 

Video
Video se připravuje ...

Povislou kůži musí odřezat! Charlotte Štiková zhubla už 40 kilo, zůstaly jen obří vnady. Markéta Reinischová

Fotogalerie
63 fotografií