Žijeme v krásné době, kdy si člověk se svým tělem může konečně nakládat dle svého svědomí a vědomí. A spousta lidí tak podstupuje různé tělesné úpravy, aby se cítili se sebou spokojení.

Katie Priceová absolvovala za svůj život už šestnáct plastik, které se nejčastěji týkaly jejího obličeji a nadměrných prsou. Mnozí kritici nevyžádaně na jejím Instagramu už roky komentují, že tím zabíjí svou přírodní krásu. Ale proč by je někdo měl poslouchat?

Modelka se rozhodla pro nový permanentní zákrok a tentokrát se ale výsledek stal opravdu znepokojujícím. Nechala si na tělo vytetovat obří zírající obličej své dcery Princess Andre (15). Oka zkušených tatérů už při prvních fotkách této nové okrasy viděli, že nejspíše modelka k opravdovému profesionálovi, který realistická tetování dělá, nezašla. 

Její dcerka je vyobrazena na jejím těle se strnulým bezduchým výrazem, oblečená do mikiny Barbie. A opravdu svými vyhlazenými rysy skoro umělohmotnou panenku připomíná.

Katie však toto neodradilo. Podle nejnovějších zpráv si plánuje udělat takových tetování pět – každé za jedno své dítě! Harvey (19), Junior (18), Jett (10) a Bunny (9) se mají na co těšit!

Video
Video se připravuje ...

Vnadná kráska Lucie Šlégrová slaví 40! Nadělila si dárek, který jí omladil. 

Fotogalerie
34 fotografií