Ve své nové knize Spare (Náhradník), která má oficiálně vyjít v úterý 10. ledna, princ Harry detailně popsal, jak přišel o panictví. Měla ho o něj připravit o něco starší žena, která byla navíc vášnivou milovnicí koní. S Harrym, jemuž bylo tehdy 17 let, měla zacházet jako s „mladým hřebcem“, plácat ho po zadku a po aktu ho poslat „na pastvu“.

Milostný akt se měl odehrát na poli za hospodou. Předpokládá se, že je tím myšlen podnik Rattlebone Inn ve vesnici Sherston, který je vzdálený jen osm minut jízdy autem od králova sídla Highgrove. 

Poté, co několik žen popřelo, že by se jednalo o ně, padlo podezření veřejnosti na bývalou modelku a výkonnou ředitelku soukromého letiště Cotswold Airport Suzannah Harveyovou, která již v minulosti pletky s Harrym otevřeně přiznala. Harrymu tehdy mělo být právě 17 a jí 23 let. 

Video
Video se připravuje ...

Třaskavý dokument Harry a Meghan: další ukázky, další bouře Netflix, The Duke and Duchess of Sussex, idh

Poprvé se o úletu s Harrym rozpovídala již v roce 2002 v rozhovoru pro deník Daily Mail. Po vánočním plese v luxusním sídle Badminton House v Gloucestershiru se na poli za budovou měli vášnivě políbit... „Bylo to hezké. Zacházel se mnou jako dospělý muž. Chytil mě kolem pasu a přitáhl si mě k sobě,“ popsala. Bylo to prý „tak žhavé, až z nich stoupala pára“. Došlo snad tehdy na víc, než jen polibek? Harveyová je navíc známou milovnicí koní... 

Na sítích se vykrucuje

Pohledná blondýnka se k teoriím nejprve odmítla vyjádřit a novinářům je ani nepotvrdila, ani nevyvrátila. Nakonec ale na svůj instagram napsala, že se v tomto případě o ni nejedná. Zda se jen snaží uniknout pozornosti veřejnosti, či mluví pravdu, to ví jen ona sama a princ Harry. 

Fotogalerie
100 fotografií