Po sociálních sítích se šíří teorie, že drobná Australanka (je vysoká jen 152 cm) prý patří k uctívačům Satana a je další loutkou iluminátů, tedy skupiny mající ovládat světové záležitosti a ekonomiku! Obal desky Tension i klip k prvnímu singlu, který natočila v ďábelsky rudé přiléhavé kombinéze, vysokých šněrovacích botách, na rudém křesle, je podle nich plný skryté symboliky.

„Miloval jsem Kylie, omlouval jsem ji. Ale její poslední album je plné iluminátské symboliky od obalu s diamantem před okem, které jednoznačně symbolizuje Zlé oko, po tanec v ďábelské rudé na troskách západní civilizace,“ shrnul jeden z dotčených fanoušků.

„Rukou představuje ďábelské číslo 666 a zakrytí jednoho oka je další dobře známé satanské gesto. Rozhodně nevěřím, že to Kylie nevěděla,“ namítali další. „Takže ilumináti mají novou loutku na hraní. A je to popová princezna!“ dočetla se o sobě. Skalní ale svou oblíbenkyni hájí. „Když začnou říkat takové věci, je to známka toho, že vyšlo skvělé album!“ píší a oddaně dodávají: „Přidám se k jakémukoli kultu, na který Kylie ukáže.“

Video
Video se připravuje ...

Jak to slušelo Kylie Minogue a dalším na předávání cen ARIA Awards? Podívejte se! youtube.com

Fotogalerie
38 fotografií