Australská kráska Kylie Minogue si v minulosti prošla mnoha vztahy, ale i když se v nejednom z nich již dočkala snubního prstýnku, vždycky pak následoval hořký rozchod. Například v roce 2017, kdy kvůli nevěře dala kopačky svému snoubenci, pohlednému herci Joshuovi Sassemu (33). Jak se zdá, její současný partner, sympaťák Paul Solomons (46), kreativní ředitel magazínu GQ, s nímž randí již skoro tři roky, je tím pravým. Vypadá vedle něj skutečně šťastně a šušká se dokonce, že jí už navlékl zásnubní prstýnek. Z určité pověrčivosti (a po předchozích zkušenostech) však o této krásné novince ještě ani jeden z nich nechce hovořit veřejně.

Herečka Billie Piperová (38), známá například ze seriálu Tajný deník call girl, jež je zároveň blízká kamarádka tohoto páru, se o jejich zásnubách prořekla docela mimoděk, a přestože zpěvačka na svém twitteru vše vzápětí popřela, Solomonsova nevlastní matka Gloria s tím nedělala žádné štráchy. Naopak celou šuškandu otevřeně propálila. „Kylie je velmi milá. Jsem nadšená, že se zasnoubili. Je to celé velmi vzrušující,“ nechala se slyšet podle magazínu NewIdea.com. Podle zdrojů ze zpěvaččina okolí je příprava svatby již v plném proudu – současná koronavirová pandemie je ostatně nejlepší dobou pro podobné tajnosti se svatbou.

VIDEO: Kylie se rozpláče při rozhovoru po otázce na rakovinu

Video
Video se připravuje ...

Kylie se rozpláče při rozhovoru po otázce na rakovinu. youtube.com

Kyliiným velkým přáním je prý provdat se v Melbourne, v jejím rodném městě. Ostatně bydlí tam i její rodiče, kterým se kvůli koronavirové pandemii moc nechce letět na svatební obřad přes půl světa do Anglie, kde Kylie a její snoubenec žijí. Velkým přáním slavné zpěvačky by byla svatba rovnou dvojitá, společně se sestrou Dannii, která už sedm let randí s hudebním producentem Adrianem Newmanem. Dannii by ovšem k oltáři šla již podruhé, poprvé řekla své „ano“ herci Julianu McMahonovi (52), charismatickému fešákovi, jenž se proslavil v seriálech Čarodějky nebo Plastická chirurgie s.r.o. Jejich vztah však skončil v roce 1995 rozvodem.

VIDEO: Kylie Monogue – All the Lovers
Video
Video se připravuje ...

All the Lovers /Youtube/

Fotogalerie
48 fotografií